Servicii de Hidroizolaţii în Iaşi

serviciu-1

Hidroizolații cu Membrane Bituminoase

Membranele bitumoase contin bitum modificat, aditivat cu polimeri elastro-plastomeri. Armatura acestora este alcatuita din fibra de sticla sau polyester si sunt fabricate cu diferite finisaje. Acestea previn infiltrarea apei in elementele de constructii precum acoperisurile, fundatiile, subsolurile etc.

serviciu-2

Hidroizolații cu Membrane PVC

Membranele hidroizolante din PVC sunt foarte rezistente. Acestea au o rezistenta ridicata la iradiere permanenta UV, imbatranire, grindina dar si la actiunea factorilor de mediu obisnuiti. Principalul avantaj al acestora este reciclabilitatea. Membranele sunt rezistente la intindere si sunt foarte flexibile la temperaturi scazute.

serviciu-3

Acoperiș Verde

Acoperisul verde poate retine pana la 50% din precipitatiile anuale, care se vor evapora. Praful dar si alti factori poluanti, sunt retinuti in substratul acoperisului verde, astfel, evitand poluarea raurilor sau aerului pe care il respram. Acesta absoarbe zgomotele urbane si nu le reflecta, asa cum fac alte material de constructii uzuale. Un acoperis verde, va protejeaza locuinta de temperaturile extreme si asigura in interior, un ambient placut cu o temperature constanta.

serviciu-4

Acoperiș Ventilat

Acoperisul ventilat are rolul de a mentine o temperatura constanta in interiorul cladirilor, reducand costurile energiei si crescand in acelasi timp durabilitatea acoperisului, evitand aparitia umiditatii. Putem utiliza un acoperis ventilat, atunci cand invelitoarea este distantata de stratul de izolatie, obtinandu-se un spatiu care permite circularea aerului. Pe timpul verii, caldura acumulata sub influenta razelor soarelui este eliminate, iar in timpul iernii este asigurata aerisirea si uscarea termo-izolatiei.

serviciu-5

Acoperiș cu Tablă Fălțuită

Este un element ideal atat pentru lucrarile de reabilitare cat si pentru constructiile noi. Tabla faltuita are o arhitectura modern. Este o invelitoare foarte sigura, chiar si pentru acoperisuri cu o panta mica. Tabla faltuita are o greutate mica si o durata mare de viata, aceasta mondandu-se usor si rapid.

serviciu-6

Pardoseli PVC

Pardoseala din PVC are multe avantaje. Aceasta este antiderapanta, antibacteriologica, elastica si asigura o suprafata durabila si confortabila. Este usor de intretinut cu performante igienice foarte bune, iar durata de viata este ridicata.

serviciu-7

Acoperișuri cu Șindrilă Bituminoasă

Acoperisurile cu sindrila bituminoasa sunt foarte rezistente la diferentele mari de temperatura, nu se altereaza in timp si au proprietati fonoizolante. Sindrila bituminoasa este alcatuita din bitum oxidat, armatura din fibra de sticla si nu necesita intretinere.